Home / / Bijeenkomst ChristenUnie

Bijeenkomst ChristenUnie

OMMEN – Op 29 juni om 20.00 uur houdt de ChristenUnie een bijeenkomst voor leden en belangstellenden. De locatie is de aula van het Vechtdal College, Balkerweg 2 in Ommen.

Tijdens de bijeenkomst wil de CU belangstellenden graag bijpraten. De fractie en wethouder Bart Jaspers Faijer staan stil bij de ontwikkelingen in Ommen. Ook wordt de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld, vooruitlopend op de vaststelling van de lijst met kandidaten in het najaar.
Leden en belangstellenden krijgen verder de gelegenheid om belangrijke punten in te brengen voor het gemeenteraadsprogramma van de ChristenUnie voor volgend jaar. Recentelijk heeft de partij ook veel verenigingen en instanties aangeschreven voor input, waar goed gebruikt van wordt gemaakt. “In deze fase is het goed te luisteren naar inbreng vanuit de achterban en de Ommer bevolking met het oog op de periode 2022-2026”, aldus de CU.
In verband met de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij het secretariaat: secretaris@ommen.christenunie.nl

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.