B+B Personeeldiensten geeft 100 euro cadeau

.

(Advertorial)

OMMEN – Marco Lindenholz en Dick Lindeboom zijn inmiddels drie maanden succesvol aan de slag vanuit de nieuwe vestiging van B+B Personeelsdiensten in Ommen. “We worden steeds meer bekend en herkend in Ommen en omgeving”, vertelt Lindeboom.

De eerste B+B medewerkers zijn aan de slag en binnenkort gaan ook de scholieren, die klaar zijn met het examen aan het werk. Ben jij binnenkort ook klaar met school en ben je beschikbaar voor werk? B+B heeft vakantiewerk voor aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken en flexibel zijn. Uiteraard hoort daar een goede verdienste bij. “Dat vinden we ook zeker belangrijk, het zou mooi zijn als men ons gaat bellen”, vult Lindenholz aan.

Nieuwe uitdaging

Misschien is dit ook een mooi moment voor een ieder die van baan wil veranderen of een nieuwe uitdaging wil aangaan, met een goed salaris en waar een vast contract tot de mogelijkheden behoort.
Voor onder andere grondverzet, montage-, bouw-, installatie-, hoveniers-, metaal- en infrawerkzaamheden heeft B+B ruimte voor nieuw personeel. Er is ruimte voor vijftien vaste medewerkers, wie komt er helpen?

“Er zijn inmiddels al een aardig aantal medewerkers ingeschreven en aan het werk gezet”, zegt Lindeboom. “Maar het zou mooi zijn als we nog meer medewerkers op diverse klussen aan het werk kunnen zetten. Om dit kracht bij te zetten hebben wij ‘DE 100 EURO ACTIE’ bedacht. Schrijf je in, ga direct aan de slag bij B+B Personeelsdiensten en ontvang 100 euro bonus.

Hoe doe je mee

Ben je wekelijks beschikbaar, al vanaf één dag, ben je in het weekend beschikbaar of in alle vakanties? Bel ons, kom langs en schrijf je in. Als je nu nog niet beschikbaar bent maar wel mee wil doen aan deze actie, schrijf je dan ook in en doe mee. Weet je iemand anders die beschikbaar is, geef het door. Ook zij komen voor de 100 euro bonus in aanmerking.

Bel Marco of Dick

Marco en Dick zijn bereikbaar op telefoonnummer 0529-745028, stuur een app naar 06-18217788 of stap gewoon het kantoor van B+B Personeelsdiensten binnen aan de Varsenerstraat (achter de Hema). Je bent van harte welkom.

B+B Personeelsdiensten Ommen B.V.
Varsenerstraat 10
7731 DC Ommen

www.benbpersoneelsdiensten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.