Home / Uncategorized / Afzetting Haven Oost

Afzetting Haven Oost

OMMEN – Vrijdagmorgen zijn tijdens maaiwerkzaamheden op het voormalig Angelica terrein in het plangebied Haven Oost enkele kleine asbestverdachte materialen aangetroffen. Omdat dit terrein niet was afgesloten en onder andere honden worden uitgelaten, is het terrein nu afgebakend met lint. Op dit moment is Geofox actief bezig met bodemonderzoek in het hele plangebed Haven Oost ter voorbereiding op komende werkzaamheden om het terrein bouwrijp te maken.

 

Lees ook

Tips voor het plannen van je volgende motortour

(Ingezonden mededeling) Het seizoen is weer begonnen en wat is er nou fijner dan lekker …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.