Home / / Afsluiting Welsummerweg

Afsluiting Welsummerweg

DALFSEN – Sinds maandag 14 juni is de Welsummerweg op de N340 afgesloten. De werkzaamheden duren tot half oktober. Gedurende deze periode zijn omleidingsroutes voor alle weggebruikers aangegeven. Voor fietsers geldt dat gebruik gemaakt kan worden van de noordelijke parallelweg en de oversteken bij onder andere de Koesteeg. Na medio oktober geldt er een gewijzigde situatie en zal de aansluiting Welsummerweg op de parallelweg van de N340 weer geopend zijn.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.