Zomerchallenge bij TCO

OMMEN – In de maanden juni, juli en augustus biedt TCO een kort abonnement aan voor een scherp tarief. Een ideale manier om kennis te maken met tennis.

“We hebben de ‘zomerchallenge’ in het leven geroepen omdat we merken dat er veel vraag naar is. In Ommen hebben we te maken met jeugd die vertrekt naar de grote steden om te studeren, maar die in de zomer terugkomt en dan tijd en zin heeft om te sporten. Ook lopen meerdere sportcompetities in mei af zoals bij voetbal en volleybal en deze sporters zoeken een vervangende sport. Dit jaar hebben zij door corona hun sport niet of nauwelijks kunnen beoefenen en willen daarom iets anders uitproberen. Daarnaast heeft Ommen als toeristische gemeente veel vakantiegangers die hier een heel seizoen staan. Sommige van hen slaan al jarenlang in de zomer een balletje bij ons”, zegt Marjon Wessel-Steen van TCO. “Naast deze doelgroepen is tennis voor iedereen een gezonde en fijne manier om meer te bewegen. In deze tijden, ook niet geheel onbelangrijk is het ook nog eens coronaproof.”

TCO is deelnemer aan het sport- en preventieakkoord ‘Samen fitter verder’ welke de gemeente Ommen met diverse instanties in de gemeente heeft opgesteld. Kort gezegd: verschillende aanbieders van sport en bewegen maken zich sterk om de bevolking een gezondere levensstijl te kunnen bieden en daar is sporten een belangrijk onderdeel van. TCO draagt haar steentje bij door de financiële drempel te verlagen waardoor het voor iedereen mogelijk is om drie maanden lang, ongelimiteerd te tennissen. Kijk voor meer info op

www.tennisclubommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.