Wandeltocht Vilsteren

VILSTEREN – Onlangs is de activiteitencommissie Vilsteren omgedoopt tot Stichting ‘Vilsteren Samen Actief’. Deze stichting zet zich onder meer in om het Parochiehuis in Vilsteren draaiende te houden.

Ook wordt bekeken hoe het Parochiehuis in de toekomst voor Vilsteren toegankelijk kan blijven. Op dit moment is het nog gesloten in verband met de coronamaatregelen, maar de stichting ‘Vilsteren Samen Actief’ kijkt er naar uit om straks de deuren weer open te gooien.
Eerst presenteert de stichting een wandeltocht op zondag 2 mei. Er kan gekozen worden uit drie verschillende routes van circa vijf, tien of vijftien kilometer. De start vindt plaats tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf het Parochiehuis. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de prijs 5 euro per persoon, inclusief drinken en wat lekkers to-go. Bij het vertrekpunt kan er contant betaald worden. De opbrengst wordt besteed aan een opknapbeurt van het Parochiehuis. Om alles coronaveilig te laten verlopen is vooraf aanmelden via genirietman@gmail.com noodzakelijk. Opgeven (geef ook het aantal mensen door) kan tot uiterlijk 29 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.