Home / / Voorproefje nieuwe theaterseizoen vanuit De Carrousel

Voorproefje nieuwe theaterseizoen vanuit De Carrousel

OMMEN – Op donderdag 20 mei vindt er vanuit theater de Carrousel een livestream plaats. Het bestuur en de manager van De Carrousel zenden hiermee een voorproefje uit van het aankomende seizoen.

Om het publiek alvast een beetje in de sfeer te brengen, treden er een aantal artiesten op. Zo geeft Marjo Dames een inkijkje in haar voorstelling ‘Verliefd’, Chloë Elsenaar en Jorrick Simmes zijn te zien en te horen met hun licht klassieke ensemble en Thijs Kemperink werpt een blik op zijn aankomende optredens samen met Erwin Nyhoff. De presentatie van de livestream is in handen van spreekstalmeester Jasper Nieuwenhuis, die met een drietal collega’s, theater de Carrousel zal bezoeken in februari 2022.
Omdat niet iedereen aanwezig kon zijn, hebben een aantal artiesten filmpjes, foto’s en recensies gestuurd. De Carrousel heeft het geheel samengevoegd en er een mooie compilatie van gemaakt.

“We nodigen iedereen van harte uit om de gratis livestream bij te wonen via de link: live.theatercarrousel.nl”, zeg manager/programmeur Tom Blauwhof. “Gedurende het theaterseizoen worden ons aanbod en de eventuele wijzigingen wekelijks in het Ommer Nieuws gepubliceerd. Uiteraard is er ook via onze website te volgen wie, wanneer optreedt. We zien u verschrikkelijk graag terug in de Carrousel.”

www.theatercarrousel.nl

live.theatercarrousel.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.