Vechtdal Boert Bewust gaat met Pinksteren op herhaling met de smikkelbox

REGIO – Het is bijna Pinksteren. Heerlijk om er op uit trekken en te genieten van het mooie Vechtdal. Dit kan met de auto, met de fiets of wandelend.

Met Hemelvaart trokken ook veel mensen erop uit. Een aantal van hun streken neer bij een Vechtdal Boert Bewust deelnemer en kochten wat lekkers uit de smikkelbox. Hier en daar werd er een praatje met de boer gemaakt. Omdat de deelnemers de smikkelbox een goed initiatief vinden gaat Vechtdal Boert Bewust op herhaling. Daarom staat ook op tweede pinksterdag de smikkelbox klaar op diverse plaatsen in het Vechtdal.

Smikkelbox

Klik op deze link om te kijken waar u de koelboxen met versnaperingen (zoals een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas, een plak streekkoek etc.) kunt vinden. Deze producten kunt u tegen een kleine vergoeding kopen. Vergeet dus niet om kleingeld mee te nemen. U kunt dan genieten van de mooie omgeving en tegelijkertijd van de heerlijke producten die de boeren voor u maken.

Win een mand met streekproducten

Maar dat is nog niet alles. Maak een selfie met deze smikkelbox of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet wint u wel een mooie gevulde mand vol met heerlijke streekproducten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.