Unieke gedichtenroute vertelt het verhaal van het Ommer centrum

OMMEN – De Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen heeft in samenwerking met de gemeente Ommen en de stadsdichter van Ommen een unieke gedichtenroute in het centrum van Ommen uitgewerkt.

Bezoekers van het centrum kunnen zo in een wandelroute het verhaal van het centrum Ommen op een unieke manier ervaren. De Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen heeft het initiatief genomen om door het centrum van Ommen een gedichtenroute te realiseren. Op acht bijzondere locaties verspreid door het centrum zijn gedichten geplaatst die het bijzondere verhaal van deze locatie vertellen. Stadsdichter Viviane Rose heeft zich hierbij laten inspireren door de bijzondere plek en de historie ervan, dat geresulteerd heeft in acht unieke gedichten, die samen het verhaal van het centrum van Ommen vertellen. De gemeente Ommen heeft onlangs de borden met de gedichten geplaatst. De gedichtenroute zal ook door middel van een flyer onder de aandacht van het brede publiek worden gebracht en op diverse locaties worden verspreid. De gedichtenroute is mede bekostigd vanuit subsidie van de provincie Overijssel om het centrum van Ommen te versterken.

Op dinsdagmiddag 11 mei 15.00 uur wordt de gedichtenroute door het centrum officieel geopend door wethouder Ko Scheele en de stadsdichter van Ommen. Dit vindt plaats op de Markt tegenover cafe-restaurant Flater.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.