Home / / Thé Unfamous met Viviane Rose

Thé Unfamous met Viviane Rose

OMMEN – ‘Why aren’t you famous?’ Zo start elke keer de podcast ‘Thé Unfamous’, waar Viviane Rose NBN-ers (Niet Bekende Nederlanders) oftewel V.U.P’s (Very Unimportant Person’s) een uur lang over persoonlijke, grappige en rake onderwerpen interviewt.

Thé Unfamous is een interview-podcast met mensen die om welke reden dan ook, niet bekend zijn. Viviane Rose zegt zelf graag naar interviews te luisteren, maar dat deze altijd plaatsvinden met ‘bekende’ mensen. Met deze podcasts wil ze onbekende mensen, die minstens zo’n interessant verhaal hebben, een plek geven.
In de uitzendingen hoor je van alles: het gaat over een coming-out, waarom niets doen met waar je in afgestudeerd bent, je aversie tegen ‘moeten’, over de zwaarte en de luchtigheid van het bestaan, over het niet een pinterest-moeder zijn, relaties en het lastige van daten. Het zijn zomaar wat onderwerpen die voorbij komen. Kletsen, lachen, chitchatten, huilen: het zijn zowel oppervlakkige interviews als diepzinniger vraaggesprekken met onbekende personen met een verhaal: het is maar net waar het gesprek heen gaat.

Trailer

De eerste aflevering van seizoen 1 is sinds donderdag 27 mei te beluisteren en daarna is Viviane met haar podcasts iedere twee weken te volgen.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.