Home / / TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang van 1 juli 2021 voor drie jaar als allereerste hoofdsponsor van FC Ommen, onder welke vlag het veldvoetbal in Ommen vanaf het komende seizoen 2021-2022 zal uitkomen.

Op de achtergrond heeft de werkgroep Sponsoring sinds de verkenning van de fusie al vele gesprekken gevoerd met huidige sponsoren van JCO, OVC ’21 en OZC en daarnaast ook met potentiële nieuwe sponsoren. Na de officiële bekendmaking van de fusie is dit in een stroomversnelling geraakt. Daarbij vindt de club het belangrijk dat visie en ambitie overeenkomt met de verwachtingen die sponsoren hebben bij een partnerschap. FC Ommen kan dan ook met trots zeggen dat TENAX, één van de grootste bedrijven in de regio en gevestigd in Ommen, zich voor drie jaar bindt als hoofdsponsor.
Bertus Heuver, voorzitter van FC Ommen, is blij met de gesloten overeenkomst. “In gesprek met TENAX bleek al snel, dat zij uitdraagt waar FC Ommen ook om bekend wil staan. Woorden als visie, ambitie, daadkracht, maatschappelijk betrokken, ondernemerschap en vooruitgang horen daarbij. Deze samenwerking tekent het vertrouwen, dat zo’n groot bedrijf als TENAX in dit nieuwe project heeft. Het is tevens een voorbeeld voor heel ondernemend Ommen om samen achter deze voetbalvereniging te gaan staan.”

Vol ambitie

Mike Delissen, Managing Director bij TENAX, geeft aan: “Dit is HET moment om met elkaar in zee te gaan. We zijn beide net met iets nieuws begonnen. Wij op een nieuwe locatie in een nieuwe jas en FC Ommen in een nieuwe samenstelling. Beide vol ambitie en beide met de intentie om iets te betekenen voor de lokale samenleving en de jeugd in het bijzonder. Hoe mooi is het dan dat je hier samen aan kunt werken?”
De sponsoring van TENAX is naast de hele vereniging vooral gericht op de jeugd (professioneel opleidingsplan) en de vrijwilligers van de club.
Daarnaast selecteert TENAX een plaatselijk goed doel, het logo van dit goede doel komt op de mouw van het wedstrijdshirt. De wedstrijdshirts (met naam van de speler) worden jaarlijks geveild op de sponsoravond (voorheen Witte Donderdag). De opbrengst is voor het goede doel.

Rik-Jan de Groot, voorzitter Bertus Heuver en sponsor Mike Delissen

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.