Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, twee maal een Tikkie Takkie voetbaltraining aan. Deze kennismakingslessen beginnen om 15.30 uur en duren ruim een uur. Trainer is Mink de Vries van het Agnieten College.

In samenwerking met de Spil, Saam Welzijn en Dalfsen Beweegt, wordt na de tweede training op 28 mei, de Tikkie Takkie voetballer van het jaar gekozen. Vorig jaar mocht Dani Eikenaar zich in deze categorie dé winnaar noemen. Belangstellende kinderen en tieners hebben de mogelijkheid om zich zowel voor 21 mei als voor 28 mei op te geven via de website van Dalfsen Beweegt. Er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers (maximaal 18) meedoen, dus snel aanmelden is belangrijk. Verzamelen op 21 en 28 mei voor de ingang van het sportpark van de SV Nieuwleusen tussen 15.20 uur en 15.30 uur.
Tikkie Takkie voetbal wordt gezien als een Nederlandse uitvinding waar Johan Cruijff ooit mee begonnen is. De laatste jaren zien we Tikkie Takkie voetbal vooral bij Barcelona.

Kontje Schieten

In de maand juni zijn er de allereerste kampioenschappen Kontje Schieten. Hier gaat het niet om creativiteit, snelheid en techniek, zoals bij Tikkie Takkie Voetbal, maar juist om gericht te schieten. Houd de aankondigingen in de gaten.

https://www.sportpas.nl/dalfsen/actiefdalfsen/overzicht-aanbod/bekijk/82052/tikkie-takkie-voetbal

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.