Sporten kan weer bij Kontrast Sport & Wellness

(Advertorial)

DALFSEN – De opluchting is groot nu er weer binnen gesport mag worden. Sportscholen mogen na vijf maanden eindelijk de sporters weer binnenlaten. In Kontrast wordt dan ook vanaf 19 mei alles weer opgestart; fitnessen, squashen, vrij zwemmen en een uitgebreid programma van groepslessen buiten. Met een heropeningsaanbieding wil Kontrast bezoekers helpen hun fitheid weer terug te krijgen en de coronakilo’s kwijt te raken.

Hoe belangrijk bewegen is voor je weerstand en je immuunsysteem is het afgelopen jaar pijnlijk duidelijk geworden. De gevolgen van corona zijn fors en mensen die zelf corona hebben gehad, hebben in veel gevallen de grootste moeite weer terug te komen op het oude niveau. Trainen in een veilige setting onder begeleiding met een programma dat rekening houdt met je persoonlijke situatie, zal helpen om het herstel te versnellen.
Dat geldt ook voor de kilo’s die er in een jaar corona langzaam bij zijn gekomen. Ook hier geldt dat onder begeleiding en met gerichte voedingsadviezen deze kilo’s het snelst weer weggewerkt kunnen worden.
Nu steeds meer mensen gevaccineerd zijn, zal de samenleving steeds meer opengaan. Zo ook de activiteiten bij Kontrast. Op een paar beperkingen na mogen we vanaf de 19e alles weer gaan gebruiken. Alleen mogen groepslessen nog niet binnen plaatsvinden en mogen kleedkamers en douches nog niet gebruikt worden, behalve voor zwemmers. Kontrast heeft de afgelopen twee maanden ervaren dat de toegestane buitentrainingen enorm gewaardeerd worden. Met de beschikking over grote grasvelden rondom het centrum was het mogelijk meer dan 20 buitentrainingen per week te geven, voor iedereen wat. Met meer dan 350 deelnemers per week heeft een flink deel van de leden toch lekker kunnen sporten. Het leverde veel gesleep op met spinningfietsen, gewichten, steps, bankjes en fitnessapparaten maar het was de moeite waard. Veel van deze trainingen zullen bij een volgende versoepeling weer naar binnen mogen, maar zullen bij goed weer lekker in de buitenlucht blijven.
De trainingen, het squashen en het vrij zwemmen gaan in tijdsloten. Men reserveert een tijd of les en is daarna weer vertrokken. Zo kan er veilig op 1.5 meter worden getraind of gezwommen en is er voor iedereen plaats.
Meer informatie over het lesrooster buiten, de trainingen binnen, de speciale heropeningsaanbieding en voor aanmeldingen zie www.kontrastdalfsen.nl of bel naar: 0529-434447.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.