Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial)

DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar zestig jaar! Het kan om de bekende reden niet groots gevierd worden, maar eigenaren Toin en Hendriëtte Bruin zeggen: “Wie jarig is, trakteert!” Bij aankoop van een paar schoenen krijgen klanten daarom een lekkere verse appeltaart. “Deze actie bestaat al jaren. Hoe dit ooit tot stand is gekomen, weten we niet precies”, zegt Hendriëtte lachend. “We zetten in ieder geval graag deze traditie voort, want klanten vinden het altijd leuk om een lekkere appeltaart te ontvangen.”

Op 3 mei 1961 begon Jan Pas met een eigen schoenmakerij in Den Ham. Hij werd hierbij ondersteund door zijn vrouw, zij beheerde het winkeltje en hielp ’s avonds met inlijmen van zolen, schuren en plakken. Vele verbouwingen, updates en uitbreidingen van de winkel volgden en na het overlijden van Jan in 1981, kwamen de kinderen in de zaak. Hendriëtte: “Zo konden we samen met mijn moeder zijn passie en levenswerk voortzetten.”

Uniek

In de afgelopen zestig jaar heeft Schoenenhuis Jan Pas een trouwe klantenkring opgebouwd en is het familiebedrijf een begrip in de regio. Met name een modieuze en onafhankelijke collectie maakt het bedrijf uniek. Al meer dan 30 jaar bezoeken Toin en Hendriëtte ieder seizoen beurzen in heel Europa om zich te oriënteren op de nieuwe schoenmode. Ze kopen collecties in die elk seizoen weer een eigen gezicht hebben. Hendriëtte: “Bij de inkoop houden we al rekening met de wensen van de klant. We kopen soms zelfs schoenen voor vaste klanten. Ons assortiment sluit altijd aan bij de mode van het seizoen. En dit geldt uiteraard voor dames- en herenschoenen, maar ook voor kinder- en tienerschoenen. Bovendien kunnen we de schoenen ter plekke aanpassen, mocht dat wenselijk zijn.” “Persoonlijke benadering, service en kwaliteit is van oudsher onze kracht. Daarmee onderscheiden we ons en we zullen daar altijd aan vast blijven houden”, vult Toin aan.

Schoenservice aan huis

Schoenenhuis Jan Pas biedt ook een unieke gratis schoenservice aan huis. Deze bestaat sinds 2012 en raakt steeds populairder. Mensen kunnen bellen, vervolgens neemt Toin een aantal vragen met ze door. “Op basis van deze informatie neem ik een aantal schoenen mee, die men in de eigen vertrouwde omgeving rustig kan passen. Voor oudere mensen, mensen die slecht ter been zijn en voor mantelzorgers is dit prettig. En ook vinden jonge gezinnen dit een uitkomst om in tijden van corona met de kinderen in alle rust thuis te passen”, zegt Toin.

Bent u benieuwd naar de service en de collectie van Schoenenhuis Jan Pas? Bezoek dan de winkel aan de Brinkstraat 20 in Den Ham. Uiteraard kunt u ook kijken en/of bestellen via de website: www.janpas.nl.

Tel. 0546-671267

www.janpas.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.