Home / / S.V. Nieuwleusen genomineerd voor club van het jaar

S.V. Nieuwleusen genomineerd voor club van het jaar

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen is genomineerd voor club van het jaar. Deze verkiezing is onderdeel van Rabobank Club Support samen met onder andere NOC NSF en het Algemeen Dagblad.

In oktober 2020 kwamen de voetbalcompetities wegens de coronamaatregelen stil te liggen. Op dat moment besloot S.V. Nieuwleusen wekelijks een alternatief programma in elkaar te draaien. Dankzij de inzet en creativiteit van de voetbaltechnische commissie, de begeleiders en de trainers beleefde de jeugd, naast de doordeweekse trainingen, elke zaterdag het nodige voetbalplezier. Dit enthousiasme heeft S.V. Nieuwleusen bij de jongste jeugd veel nieuwe leden opgeleverd.

Voorbeelden van de voetbalactiviteiten van de afgelopen periode zijn: Onderlinge wedstrijden, Mix toernooien, Onderlinge wintercompetities, Jong Oranje voor kinderen van 4 tot 6 jaar, Techniektrainingen, Funclinic van S.C. Heerenveen, Funloop door Nieuwleusen met voetbalactiviteiten, Vossenjacht, Meidendag, Jeugdvoetbaldagen, Freestyle Clinic, Paasspelletjes voor de jongste jeugd en de Voetbal 2-daagse.
Uiteraard mag iedereen stemmen, dit kan via: www.clubvanhetjaar.nl.

Fotocollage: S.V. Nieuwleusen

.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.