Home / / Prijsuitreiking puzzel in samenwerking met de LPO

Prijsuitreiking puzzel in samenwerking met de LPO

OMMEN – Tijdens de lockdown en de periode van de avondklok plaatste deze krant samen met de LPO een aantal puzzels. De laatste puzzel was een prijspuzzel waarbij prijzen beschikbaar werden gesteld door de LPO. Er kwamen veel inzendingen binnen en daarom is besloten om hier geen drie, maar vijf prijzen aan te verbinden.

De uitreiking was een gezellige boel op het terras. Onder het genot van een kopje koffie en een taartje deelden fractievoorzitter Dick Remmers en de voorzitter van de LPO, Jan Kroes, de prijzen uit. De wijnpakketten zijn gewonnen door de heer G. Staats uit Ommen, Mevrouw Hendriks – Brink uit Witharen en Riëtte Gort uit Lemele. Helaas kon Riëtte niet bij de uitreiking aanwezig zijn en krijgt zij de prijs thuis bezorgd. De familie Tip uit Ommen mocht de taart in ontvangst nemen en Margriet Tromp uit Beerzerveld was de gelukkige winnaar van het vleespakket. Allemaal van harte gefeliciteerd!

V.l.n.r. Dhr. G. Staats, Margriet Tromp, Harm Jan Tip, Mevr. Hendriks – Brink en Jan Kroes met het wijnpakket van Riëtte Gort

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.