Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

LEMELERVELD – Nadat er een periode vooral digitaal contact was, mogen de jeugdleden van Polyhymnia weer samen repeteren en trainen.

Belangstellende jongeren die graag willen weten of het bespelen van een blaas- of slagwerkinstrument iets voor hen is, of die een dansshow willen instuderen bij de majorettes, kunnen geheel vrijblijvend een kijkje nemen. Vervolgens is het mogelijk een viertal gratis proeflessen te volgen om zo de beginselen te leren. De slagwerkers van Polyhymnia repeteren iedere woensdag en de blazers en majorettes iedere donderdag.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Gerben Schutte (06-13968796) of er kan een mail gestuurd worden naar: info@muziekverenigingpolyhymnia.nl. Een vriendje of vriendinnetje meenemen, is ook mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.