Opbrengst collecte Hartstichting

OMMEN – De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting van 11 tot en met 17 april heeft dit jaar in Ommen 4.656 euro opgeleverd. Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden.

Collecteren in coronatijd zag er anders uit dan normaal. Collectanten konden op een verantwoorde manier met de collectebus aan de deur collecteren. Daarnaast was het ook mogelijk om te doneren op hartstichting.nl én in de Hartstichting online collectebus. Ook was er de mogelijkheid om veilig vanuit huis een online collecte te starten met de mobiele telefoon en familie en vrienden om een gift te vragen.

Over de Hartstichting

Iedereen een gezond hart, dat is de droom van de Hartstichting. Want een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar worden alle harten in Nederland ondersteund. Maar net zo belangrijk vindt de Hartstichting het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen zij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen.

www.hartstichting.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.