Ook zwembad Natuurlijk Heidepark weer open!

LEMELERVELD – Vandaag is het zwembad Natuurlijk Heidepark weer open gegaan. Het zwembad is in het kader van de COVID regels ingedeeld bij de ‘buitenzwembaden’. Dit houdt in dat reserveren/registreren verplicht is, al mag dit ook bij de entree worden gedaan.

In het voorseizoen is het niet nodig om ruim van te voren te reserveren. Er mag namelijk één persoon per 10 m2 aanwezig zijn. Dit betekent dat er meer dan 800 bezoekers ontvangen kunnen worden bij het zwembad. Wanneer van te voren reserveren noodzakelijk wordt vanwege drukte, laat de stichting Natuurlijk Heidepark dit via diverse kanalen weten.

Aanvullende regels

*De basisregels vanuit het RIVM zijn uiteraard van kracht.
*Groepen van maximaal twee bezoekers zijn toegestaan. Kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen tellen niet mee.
*Registratie is verplicht, ook voor kinderen die alleen komen.
*Kleedruimtes en toilet mogen gebruikt worden.
*Douches zijn nog gesloten (koude buitendouche is wel beschikbaar).
*Uitgebreidere informatie en aanvullende links is te vinden op de website.

Seizoenkaarten zijn overigens ook weer beschikbaar. Deze zijn te bestellen als individu of gezin. De aanbieding die het park altijd aan het begin van het seizoen heeft, waarbij de seizoenkaarten aanzienlijk goedkoper zijn, loopt nu door tot 14 juni. Bestellen kan via de website.

Verder zijn het klimbos en de kabouterspeeltuin met kabouterpad ook al geopend. Ga voor informatie en reserveren van klimbos en kabouterpad naar de website.

http://www.natuurlijkheidepark.nl/abonnement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.