Home / / Olde Vechte opent deuren voor recreatief zwemmen

Olde Vechte opent deuren voor recreatief zwemmen

OMMEN – Op woensdag 2 juni opent openluchtbad Olde Vechte de deuren voor de recreatieve zwemmer.

Baantjes zwemmen was al langer mogelijk, maar nu kan ook de recreatieve zwemmer – onder bepaalde voorwaarden – weer op de woensdag, vrijdag en zaterdag genieten van het verwarmde water van het openluchtbad.
Op dit moment gelden nog steeds een aantal coronamaatregelen, waardoor er een beperkt aantal mensen mogen zwemmen. Bij het baantjes zwemmen zijn dat 24 en bij recreatief zwemmen zijn dit 50 personen. Dat houdt tevens in dat de verplichting om te reserveren blijft bestaan. Dit kan via de website waar bepaalde dagen en blokken ingevuld kunnen worden. Daar wordt ook aangegeven wanneer het mogelijk is om recreatief te zwemmen. Tenslotte zijn hier de actuele, aanvullende regels te vinden.

Vrijwilligers gezocht

Er zijn factoren die de openingstijden kunnen beïnvloeden. Denk aan veranderende regels, het weer en de beschikbaarheid van vrijwilligers. Vooral aan het laatste heeft de Olde Vechte behoefte. Lijkt het u leuk om te werken/helpen bij het zwembad? Met name bij het toezicht houden kan het openluchtbad alle hulp goed gebruiken. Immers, geen toezicht, geen bad open! Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website

www.openluchtbadoldevechte.nl

Foto: Gina van Elburg

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.