Nog één keer gassen voor techniekleraar Frits Volkerink

OMMEN – De uitvaartstoet voor de maandag 24 mei overleden techniekleraar Frits Volkerink trok veel belangstelling. Honderden motorrijders waren naar Ommen gekomen om de geliefde echtgenoot, vader, opa, vriend, collega en vrijwilliger naar het crematorium in Hardenberg te begeleiden.

Langs de route stonden nog eens honderden mensen om hem de laatste eer te bewijzen. Bij het passeren van de erehaag van opgestelde motoren en zo’n 300 mensen bij het uitvaartcentrum, werd met luid geronk en groot applaus de eervolle laatste groet gegeven.

Frits was een graag geziene man in de motorwereld, was instructeur, penningmeester en vrijwilliger bij de EHBO Ommen en als oprichter van de stichting LP café organisator van vele feestjes en festivals, waarbij lokale en beginnende bands gepromoot werden. Daarnaast was hij als vriend en vrijwilliger altijd inzetbaar voor hulp. Zijn positivisme en tomeloze inzet voor anderen zullen vreselijk gemist worden door de vele mensen die hij raakte.

 

Foto: Robin Podde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.