Nieuwe site is etalage voor vrijwilligerswerk

DALFSEN – Op donderdag 20 mei gaat de nieuwe website van het Vrijwilligerspunt Dalfsen de lucht in onder het motto: wie wil veranderen, moet durven innoveren.

De nieuwe website is een etalage voor het vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen. Het biedt een podium voor organisaties en verenigingen om zich te presenteren. Daarnaast is het een bron van informatie en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar passend vrijwilligerswerk.
Ook is er veel informatie te vinden over alle andere zaken op het gebied van vrijwilligerswerk. Denk daarbij aan scholing, vrijwilligerswaardering, een kennisbank, NL Doet, Expeditie Nieuwe Gezichten, trainingen, workshops, BestuurdersCentraal en de VNG vrijwilligersverzekering.

www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.