Home / / Ludieke kennismaking bij Crescendo

Ludieke kennismaking bij Crescendo

OMMEN – Op woensdag 9 juni om 18.30 uur houdt Crescendo een ‘online’ meeting voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Door middel van een link kom je terecht in de huiskamer van Crescendo!

Door middel van een muzikale bijdrage laten de jeugdleden belangstellende kinderen kennismaken met de instrumenten van de vereniging. Zo komen kinderen samen met een vriendje of vriendinnetje meer te weten over de verschillende aspecten van een Harmonie en van een Malletband.

Mocht er daarna interesse zijn voor een bepaald instrument (maar ook als er nog vragen zijn) kan er een één op één afspraak gemaakt worden. Ook is het mogelijk om op maandag 14 juni en op 28 juni om 18.00 uur (jeugdorkest: blazers) en dinsdag 15 juni en 22 juni om 18.45 uur (jeugdslagwerk) samen met de leerlingen muziek te maken en te luisteren.

Opgeven voor de ‘online’ meeting is noodzakelijk (graag vóór 6 juni, inclusief adresgegevens). Opgave (ivm coronaregels) voor deelname aan het jeugdorkest (ivm de aanwezige instrumenten) graag voor 13 juni.

info@crescendo-ommen.nl

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.