Lancering nieuwe website Vrijwilligerspunt Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen donderdag was het zover. De nieuwe website van het Vrijwilligerspunt Dalfsen ging in de lucht. Ivonne Saueressig, vrijwilligersmakelaar gaf uitleg over de nieuwe website en hoe deze tot stand is gekomen. “Het was hard werken om alles op tijd klaar te krijgen, maar we hopen met deze nieuwe site de vele vrijwilligers hier goed mee te kunnen ondersteunen: het is frisser en moderner.”

Wethouder Jan Uitslag werd uitgenodigd om op de knop te drukken, de aanwezigen telden af en de confectiebussen knalden. “Het ziet er mooi uit en ik wil graag benadrukken hoe belangrijkheid het is dat inwoners elkaar ontmoeten en elkaar kunnen bereiken. Belangrijk is dat alles op één plek zit. Er is met deze website een mooie slag gemaakt”, aldus Uitslag. “Wie wil veranderen, moet durven innoveren. En dat doet het Vrijwilligerspunt met een nieuwe aanpak én deze nieuwe website.

Informatieverschaffer

De nieuwe website werkt als een mooie etalage voor het vrijwilligerswerk in de gemeente Dalfsen.
Het is hét aanspreekpunt en de informatieverschaffer voor vrijwilligerswerk in de gemeente. Het Vrijwilligerspunt helpt mensen bij het zoeken naar vrijwilligerswerk en ondersteunt organisaties die met vrijwilligers (willen) werken. Het biedt een podium aan organisaties en verenigingen om zich te presenteren en te laten zien welk vrijwilligerswerk er bij hen te doen is.
De nieuwe website heeft ook een geïntegreerde vacaturebank. Tevens biedt het veel informatie over alle andere zaken op het gebied van vrijwilligerswerk. Denk daarbij aan scholing, vrijwilligerswaardering, een kennisbank, NL Doet, Expeditie Nieuwe Gezichten, trainingen, workshops, BestuurdersCentraal en de VNG vrijwilligersverzekering. “Het is zeer de moeite waard om eens een kijkje nemen op: www.vrijwilligerspuntdalfsen.nl”, meldt Saueressig tot slot.

Met één druk op de knop lanceerde wethouder Jan Uitslag afgelopen donderdag de nieuwe website van het vrijwilligerspunt.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.