Kranslegging tijdens dodenherdenking gemeente Dalfsen

DALFSEN – Dit jaar vond er in de gemeente Dalfsen wederom geen officiële dodenherdenking met publiek, kranslegging en stille tocht plaats.

Op de Algemene Begraafplaats Ruitenborgstraat in Dalfsen werden wel enkele kransen opgehangen bij de graven van gesneuvelde, geallieerde vliegers, het monument voor de in Nederlands Indië tussen 1945 en 1949 gesneuvelde Dalfser militairen.
Bij het oorlogsmonument Westeinde in Nieuwleusen werden kransen opgehangen voor de groepen: Burgerslachtoffers, gesneuvelde militairen in dienst van het Koninkrijk Nederland 1940-1945 en de gesneuvelde militairen in Nederlands Indië.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.