Inloopuurtje Lokale Partij Ommen

OMMEN – De LPO is weer gestart met het inloopuurtje. Deze vindt plaats in de Carrousel op maandag 31 mei van 19.30 tot 20.30 uur.

In de raadsvergadering van 3 juni gaan er beslissingen genomen worden over de nieuwe rood voor rood regeling, afwegingskader vakantieparken, de pilot bollenteelt en de schoolomgeving Kindplein West. Redenen genoeg om te komen en uw mening te laten horen. Iedereen is van harte welkom. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen dan kunt u over deze of andere onderwerpen contact opnemen met de LPO via fractielpo@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.