Infobijeenkomst OV voor senioren

REGIO – Belangstellenden die graag meer willen weten over het reizen met het openbaar vervoer kunnen aansluiten bij de online informatiebijeenkomsten van de OV- ambassadeurs.

Stapsgewijs legt een OV-ambassadeur uit hoe bijvoorbeeld een OV chipkaart aangevraagd kan worden en hoe deze te gebruiken is. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers, senioren en ervaren OV-gebruikers, die andere senioren wegwijs maken in het openbaar vervoer. Voor deelname aan deze bijeenkomst is een telefoon, een tablet of een computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via e-mail ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of telefoon 038-4540130 wordt er een inlogcode gestuurd. Weet u niet precies hoe het aanmelden werkt? Dan wordt u telefonisch geholpen.
Na deze bijeenkomst is er de mogelijkheid om een afspraak te maken met de OV-ambassadeur voor uitleg op het station en het maken van een proefreisje onder begeleiding. Deelname is gratis, alleen bij het maken van een proefreisje betaalt u uw eigen reiskosten. Kijk voor meer informatie op

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.