Hoofdklasse voor eerste damesteam handbal

DALFSEN – Volgend jaar speelt het eerste damesteam handbal van Morrenhof-Jansen in de hoofdklasse.

Met een goede voorbereiding op het seizoen 2020/2021, behaalde het team mooie resultaten tegen verschillende hoofdklasseteams. Er volgden echter – zowel bij de tegenstanders als bij de vereniging zelf – vele coronagerelateerde afgelastingen. De bond besloot als gevolg daarvan de competitie in het geheel stil te leggen.
Het eerste damesteam van Morrenhof-Jansen werd hiermee geremd in hun ontwikkeling omdat er voor het tweede achtereenvolgende seizoen geen promotie/degradatie-regeling op basis van de ranglijst mogelijk was, hetgeen erkend is door de handbalbond

Dames 1 heeft vervolgens gebruik gemaakt van de regeling om in uitzonderlijke situaties een verzoek in te dienen, zodat ze het volgende seizoen op een hoger (of lager) niveau ingedeeld kan worden. Het Nederlands Handbal Verbond (NHV) heeft dit verzoek beoordeeld en een positieve beslissing genomen. Dit betekent promotie naar de hoofdklasse. Het team heeft er alle vertrouwen in en kan nu de ambities van de vereniging en de resultaten van de jeugdopleiding vormgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.