Home / / Het Infopunt: ook voor alle vragen omtrent corona

Het Infopunt: ook voor alle vragen omtrent corona

DALFSEN – Veel inwoners hebben een brief ontvangen van de GGD over de coronavaccinatie. Omdat de brief niet voor iedereen makkelijk te lezen is, biedt het Infopunt hulp. Mensen die vragen hebben naar aanleiding van de brief of hulp nodig hebben om een afspraak te maken voor een vaccinatie, kunnen bellen met het Infopunt. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Het telefoonnummer is: 0529-793013. Meer informatie is te vinden op de website van de bibliotheek.

www.bibliotheekdalfsen.nl

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.