Home / / Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met seizoen 2021/2022 en eigenlijk is ook de verlenging van Tristan Breukelman (50) geen grote verrassing. De relatie tussen ASC’62 en Tristan moet wel een goede zijn, want deze blijft dus ook in het komende (elfde) seizoen bestaan. ASC’62 wenst beide heren een goede start voor het nieuwe seizoen waarin er zoals het nu lijkt, weer echt gevoetbald kan worden. ASC’62 had graag 1 mei weer willen spelen. Er was al een heuse ‘corona competitie’ opgezet voor zowel het eerste als het tweede team met een aantal verenigingen in de wijde omgeving. Maar helaas kan dat tot op heden nog geen doorgang vinden.

Foto: archief

Zowel hoofdtrainer Piet de Jong (r) als Tristan Breukelman blijven ook het komende voetbalseizoen actief bij ASC’62

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.