Frieda uit Witharen schittert in Oranje-commercial van ALDI

WITHAREN – Sinds maandag 17 mei juicht ALDI-medewerker Frieda uit Witharen erop los samen met andere collega’s in de allereerste Oranje-commercial van ALDI in Nederland. Het is een primeur dat medewerkers de hoofdrol spelen in een televisiecommercial van de discounter.

Toen Frieda de oproep zag om mee te doen, wist ze het meteen: “Dit is een uitdaging voor mij. Ik woon op een melkveebedrijf en werk daar ook zoveel mogelijk mee, maar om nou altijd over koetjes en kalfjes te praten wordt mij te eentonig.”
Nadat de discounter in september vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis op TV in Nederland te zien was met de merkcampagne ‘Natuurlijk wel. ALDI’, is het niet meer stil gebleven. Een commercial voor de feestdagen en voor Pasen? Natuurlijk wel! En nu weer een unicum: de allereerste Oranje-commercial met in de hoofdrol medewerkers van ALDI.

Voor Oranje

Het was voor de discounter direct duidelijk wie er de hoofdrol in de nieuwste commercial zouden spelen: “Met deze Oranje-commercial dragen we het wij-gevoel uit dat heerst in het land wanneer Nederland massaal achter Oranje staat. Juist dát gevoel is er altijd bij onze medewerkers. We zijn trots om samen voor ALDI te werken. Dat is nu ook te zien in deze nieuwe tv-commercial”, aldus Luca Bade, Marketing Manager Campagnes. Collega’s uit het hele land werden opgeroepen om te figureren en na een heuse auditie zijn er vanaf vandaag 17 mei, elf kanjers op de buis te zien in de Oranje-commercial ‘Samen op de banken voor Oranje? Natuurlijk wel!’.

Eén groot feest

Op de set werd alles uit de kast gehaald om er één groot Oranje-feest van te maken. Van de lekkerste hapjes en drankjes tot te gekke outfits, pruiken en schmink. Zal zij in haar Oranje-outfit straks herkend worden? “Dat is nog wel de vraag, want mijn hele gezicht was rood, wit, blauw geschminkt. Maar het wordt vast doorverteld”, zegt Frieda gekscherend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.