Fiets3daagse

DALFSEN – De fiets3daagse, die jaarlijks door de Toerclub Dalfsen georganiseerd wordt, kan dit jaar vanwege de coronacrisis nog geen doorgang vinden.

De commissie stelt daarom fietsfanaten in de gelegenheid om de routes van de website van de Toerclub te downloaden en hiermee een fietstocht van ongeveer 15 kilometer rondom Dalfsen te fietsen. Het betreffen PDF-bestanden met een beschreven fietsroute en een overzichtskaart van iedere route. Er zullen drie routes beschikbaar zijn, met als startpunt de parkeerplaatsen bij het clubgebouw van de Toerclub Dalfsen, gevestigd aan de Gerner Es.
De routes zijn vanaf begin juni te vinden op: www.toerclubdalfsen.nl onder het kopje ‘fiets3daagse’ en zijn op ieder moment van de dag te fietsen. De Toerclub wenst de deelnemers veel fietsplezier en hoopt dat de fiets3daagse in Dalfsen volgend jaar weer kan plaatsvinden.

Foto: Pixabay.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.