De Zilveren Knoop: schaduwdoeken en kussens op maat

(Advertorial)

RAALTE – De Zilveren Knoop is klaar voor het voorjaar. Wenst u een schaduwdoek, of op maat gemaakte kussens? Dan bent u bij de Zilveren Knoop aan het juiste adres.

Eigenaar Ekrim maakt nieuwe bekleding voor onder andere banken en tuinmeubels. Ook levert hij op maat gemaakte kussens (inclusief schuimvulling) voor de caravan, camper en zelfs voor de boot. De Zilveren Knoop heeft speciale stoffen beschikbaar, die indien nodig waterafstotend zijn. Een plotselinge regenbui is geen probleem meer voor het tuinmeubilair.
Alles wat met textiel te maken heeft, is in feite in goede handen bij de Zilveren Knoop: Ekrim maakt en verstelt gordijnen en heeft zich bovendien toegelegd op het repareren van tenten.
Nieuw in zijn aanbod zijn de schaduwdoeken. Deze kunnen aan de buitenzijde van een raam worden aangebracht om de zon en de warmte buiten te houden. Ook hiervoor zijn diverse stoffen beschikbaar. Ekrim: “Onlangs heb ik alle kussens van een caravan opnieuw bekleed. Ieder kussen had een andere vorm. Het was veel werk, maar het resultaat is erg mooi geworden.”
De Zilveren Knoop is te vinden aan de Stationstraat 37 in Raalte en is telefonisch bereikbaar via: 0572-360332.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.