De bieb is weer open

DALFSEN – De bibliotheek Dalfsen is verheugd de inwoners van de gemeente Dalfsen sinds 20 mei weer te mogen verwelkomen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht, maar de bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

Bezoekers mogen weer zelf boeken uitkiezen, lenen en terugbrengen. Bij een bezoek aan de bibliotheek gelden vanzelfsprekend de bekende coronamaatregelen. Ook mag er een beperkt aantal mensen naar binnen (1 persoon per 25 m2) en moet iedereen die naar binnen gaat, zich registeren.
De bezoekers kunnen nu nog geen gebruik maken van de leestafels en werkplekken, want voorlopig zijn de vestigingen alleen als doorstroomlocatie geopend. Dit betekent dat een verblijf nog niet mogelijk is. Het lezen van kranten en tijdschriften, werken, studeren, printen en kopiëren kunnen wellicht weer op een later moment.

Openingstijden

*Dalfsen en Nieuwleusen: maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
*Lemelerveld: maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur.
*Oudleusen: dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.
*Hoonhorst: maandag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Het Infopunt in de bibliotheek is voorlopig alleen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur via telefoonnummer: 0529 793013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.