Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan en een mooie fietstocht te maken. Uiteraard kan er ook gewandeld worden of een autotochtje worden gemaakt. Hoe het ook zij: Vechtdal Boert Bewust heeft voor deze dag iets leuks bedacht. 
Op Hemelvaartsdag staan in het Vechtdal gevulde koelboxen klaar, ook wel smikkelboxen genaamd. Tegen een kleine vergoeding kunnen deze worden aangeschaft (vergeet dus niet om kleingeld mee te nemen). In deze box zitten versnaperingen waaronder een bekertje yoghurt, een sapje, een blokje kaas enz. Naast de mooie omgeving kunnen de deelnemers genieten van natuurlijke producten die door de boeren zijn gemaakt.
Winnen
Maar dat is nog niet alles. Maak een selfie met deze box of met het Vechtdal Boert Bewust bord. Post deze foto op uw eigen social media kanalen met de #SmikkelboxVBB #vechtdalboertbewust en wie weet wint u wel een mooie gevulde mand vol met heerlijke streekproducten.
Tweede pinksterdag 
Mocht u nu verhinderd zijn op Hemelvaartsdag, dan wordt het herhaald op tweede pinksterdag (24 mei). Het kan zijn dat de smikkelboxen dan op andere locaties staan, dus houd de website van Vechtdal Boert Bewust in de gaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.