Home / / Bouw mee aan het versterken van de sociale kwaliteit

Bouw mee aan het versterken van de sociale kwaliteit

REGIO – Net als in andere jaren stelt de provincie Overijssel voor 2021 voor iedere regio een budget beschikbaar om te investeren in initiatieven met sociale kwaliteit.

Nu er wat versoepelingen zijn in onze sociale leefomgeving is het ook weer mogelijk om met de plannen die de omgeving mooier maken, aan de slag te gaan. Te denken valt hierbij aan het verbeteren van een speelplek, een moestuin voor de buurt beginnen of het ontwikkelen van een culturele activiteit. 4D-makelaar voor het Vechtdal, Karola Schröder kan hierbij ondersteunen. De makelaar is er voor mensen die een idee hebben voor het verbeteren van de sociale kwaliteit in hun straat, buurt, wijk of dorp. Het kunnen mensen van stichtingen of verenigingen zijn, maar ook gewoon inwoners uit Ommen en Dalfsen.
De 4D makelaar denkt mee over initiatieven, over hoe anderen betrokken kunnen worden, hoe je een plan schrijft en waar de financiering te vinden is. Er wordt nauw samengewerkt met mensen bij de gemeenten, bij de provincie of bij andere initiatieven. Voor het Vechtdal is een budget van 25.000 euro per jaar beschikbaar, om in te zetten als cofinanciering voor het realiseren van de initiatieven.
Belangstellenden die mee willen bouwen aan het versterken van de sociale kwaliteit in het Vechtdal kunnen contact opnemen met Karola Schröder via: www.stimuland.nl/4D.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.