Bloemenactie Kunst Na Arbeid

LEMELE – De jaarlijkse bloemenactie van Kunst Na Arbeid kan dit jaar geen doorgang vinden. Normaal gesproken wordt deze actie net voor Moederdag gehouden.

Dit jaar bestaat de muziekvereniging 75 jaar. In 1946 werd de fanfare opgericht en deze staat momenteel onder leiding van Gert Wagenaar. In 1967 kwam hier de drumband bij en deze wordt geleid door Martin van der Veen. De enthousiaste vereniging, met circa 40 leden van alle leeftijden heeft als motto: gezamenlijk muziek maken in een relaxte sfeer. Er wordt medewerking verleend aan concerten, optochten, kerkdiensten en serenades. Nieuwe leden zijn altijd welkom bij Kunst na Arbeid. Nu de bloemenactie dit jaar geen doorgang vindt, hoopt en verwacht de vereniging volgend jaar wel weer langs de deuren te kunnen gaan.

www. knalemele.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.