Avond4daagse

REGIO – De Avond4daagse kan zoals inmiddels bekend niet op de gebruikelijke manier doorgaan. Wel zijn er alternatieven, waaronder het lopen van de afstanden via Home Edition.

Dit evenement wordt georganiseerd door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Belangstellenden kunnen zich opgeven tot 1 juli via: www.avond4daagse.nl. Nadat er 6,50 euro is overgemaakt ontvangt men de routes. De routes moeten vervolgens binnen twee weken gelopen worden. De startplaats kan men zelf aangeven. Vorig jaar is deze alternatieve manier al een groot succes gebleken. Een mooie gelegenheid om te bewegen en ook nog eens een medaille te verdienen.

www.avond4daagse.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.