‘Alleen al het barbecueën hebben we erg gemist’

OMMEN – De gezelligheid met Pinksteren speelde een grote rol bij de ontspanning en het plezier op verschillende campings in Ommen. Dat gold ook voor Thijs die een paar dagen met zijn ouders vanuit Drenthe in Ommen op vakantie was. “Vorig jaar moesten we deze minivakantie annuleren vanwege corona. Maar nu konden we onze voucher inwisselen en er alsnog even tussenuit. Dit hebben we wel gemist de afgelopen tijd. Alleen het barbecueën al”, zegt hij lachend. “ Maar we zijn wel voorzichtig. Dat moet ook echt, want niemand wil dit nog een keer meemaken.”

Foto: Marceline Keizer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.