(Advertorial) Het is voorjaar bij de Welkoop in Ommen

OMMEN – Sinds de opening van de Welkoop aan de Rotbrink op 4 januari hebben velen de winkel weten te vinden. “We krijgen zoveel positieve reacties op ons uitgebreide assortiment en op het overzicht in de winkel”, vertelt ondernemer Gerard Schlepers. “We vinden dat super om te horen, want daar doen we het uiteraard voor.”

Ook de medewerkers genieten van de prachtige nieuwe zaak en dit is te merken aan hun enthousiasme. Het team staat de klanten graag te woord en helpt en adviseert bij de aanschaf van artikelen.
Bedrijfsleider Han Zieleman: “Nu het voorjaar is, staat de overdekte kas van maar liefst 400 m2 boordevol planten en (hang)potten. Het puilt zelfs bijna uit. Nu beschikt iedere Welkoop in het land over een groot assortiment, maar in Ommen is hier nog even een schepje bovenop gedaan. In de komende maanden wordt dit aanbod zelfs iedere dag aangevuld.”
Om nog meer voorjaar en ook alvast een beetje van de zomer te proeven, heeft de Welkoop in het midden van de winkel de barbecues (waaronder die van Weber en Kamado) en de zwembaden klaargezet: tenslotte kun je het maar vast in huis hebben. “We merken ook dat er veel gebruik wordt gemaakt van de hondenwasbox. Dagelijks komen klanten hier hun hond(en) wassen, de viervoeters kunnen na bijvoorbeeld een lange wandeling, weer fris naar huis. Daarnaast is ons aanbod aan dierenvoeding en – verzorging zeer ruim, waardoor in principe alles wel te krijgen is”, aldus Han.

Acties

Het komende jaar kunnen klanten, als de coronamaatregelen het toelaten, profiteren van diverse acties. Wilt u hiervan op de hoogte worden gehouden? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief of activeer uw klantenpas. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte en geniet u optimaal van alle voordelen. Het team van Welkoop Ommen begroet u iedere dag van de week op de reguliere tijden en op zondag tussen 12.00 en 16.00 uur.

Wouter Roke, Dorien Meijer, Han Zieleman, Leander Mennink, Amber ten Broeke en Gerard Schlepers. Op de foto ontbreken Ronald Everts, Fenny Wolters, Thomas Reedijk en Thomas Webbink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.