Home / / Vriendjesmaand bij TCO

Vriendjesmaand bij TCO

OMMEN – De KNLTB heeft de maand april uitgeroepen tot Vriendjesmaand en TCO doet hier graag aan mee.

Jeugdige tennissers die bij TCO lessen volgen, mogen op 20, 21 en 23 april een vriendje of vriendinnetje meenemen. Zelfs wel twee of drie. Ook kinderen die geen bekenden hebben bij de Tenniclub Ommen zijn van harte welkom.
Voor de jeugd heeft de tennisclub veel te bieden: lessen op maat, speciale oefenballen, een mini-court en oefenkooi. De tennisscholen Drive en Racketsportrendy werken met gedreven en professionele trainers die kinderen op vlotte en speelse wijze leren tennissen.
Kinderen die het leuk vinden om op deze dagen te komen tennissen, kunnen een mail sturen naar: jeugd@tennisclubommen.nl. Er wordt dan een passende groep gezocht, zodat je zoveel mogelijk plezier beleeft aan de tennisles.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.