Home / / Vaccinatielocatie De Trefkoele+ volop in gebruik

Vaccinatielocatie De Trefkoele+ volop in gebruik

DALFSEN – De vaccinatielocatie van GGD IJsselland in Dalfsen in Kulturhus De Trefkoele+ is afgelopen week voor het eerst in gebruik genomen.

“Nu, na ruim een week komt het vaccineren goed op gang”, meldt een medewerker van de GGD IJsselland. “We zijn gestart met twee vaccinatiestraten en als het drukker wordt, gooien we de andere straten ook open.” Aan het personeel zal het niet liggen, al zijn ze afhankelijk van de voorraad geleverde vaccins. Maar het verloopt prima in Dalfsen, een goede locatie en volop parkeerruimte. Op alle toegangswegen zijn borden geplaatst voor de herkenbaarheid. Het gebouw is bovendien goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een looprek, een rollator of rolstoel.

Zestien foto’s

GGD IJsselland heeft voor elke vaccinatielocatie één of meer lokale kunstenaars gevraagd om werk te exposeren. Doel is de locatie sfeer te geven en een perspectief op het leven. In de vaccinatielocatie in Dalfsen zijn zestien foto’s te zien van Fotoclub Dalfsen. Voorzitter Jan Dijkhof: “We vinden het een mooie kans om ons werk te laten zien en een eer dat we zijn gevraagd. Onze foto’s hebben betrekking op plekken in de gemeente Dalfsen zoals wij fotografen daar naar kijken. Het zijn niet de geëigende ansichtkaartbeelden. Ik hoop dat het kleur brengt in het geheel. Dan hebben we een mooie bijdrage geleverd.”

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.