Home / / Sponsoracties CCO

Sponsoracties CCO

OMMEN – Op de bijeenkomst van het Cultuurhistorisch Centrum (CCO) vorige week vrijdag werd een presentatie gegeven over de invulling van het nieuwe museum. Tegelijk werden er meerdere sponsoracties afgetrapt.

Naast de stoelenactie (zie het Ommer Nieuws van 31 maart), zoekt het CCO zakelijke sponsoren voor de vitrines. Voor een bedrag van 500 euro kan een vitrine worden gesponsord. In ruil daarvoor komt de bedrijfsnaam op een vitrine (deze stelt voorwerpen uit de geschiedenis van Ommen en omgeving tentoon) te staan. De opbrengst van de sponsoracties is bestemd voor de inrichting van het Historisch Museum. Tevens verschijnt er later dit jaar een boek, getiteld ‘Door de tijd, een fotoboek over Ommen van vroeger en nu’. Het circa 150 pagina’s tellende boek geeft de geschiedenis weer van de stad Ommen en van het buitengebied. Het staat vol met verhalen, ankedotes en foto’s. Belangstellenden kunnen zich alvast inschrijven voor het boek en krijgen dan 5 euro korting. Kijk voor meer informatie op

www.cco-ommen.nl

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.