Home / / Sing-in op eerste paasdag vanuit de Grote Kerk

Sing-in op eerste paasdag vanuit de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 4 april (eerste paasdag) zendt de Grote Kerk een Sing-in via livestream uit, met het thema: De Heer is waarlijk opgestaan. De Sing-in begint om 19.00 uur, inschakelen kan vanaf 18.50 uur.

De Sing-in wordt gepresenteerd door Marjolein Dekker. De begeleidende band bestaat uit: Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Edwin Vetkamp en Thamar Vetkamp (viool).
Het is mogelijk om liederen op te geven via het keuzeblad dat binnenkort te vinden is op www.pgdalfsen.nl. Tijdens de Sing-in wordt bekend gemaakt op welke manier dat gedaan kan worden. Kinderen zijn uiteraard ook welkom om mee te zingen. Tevens is er voor hen een kleurplaat te downloaden op de website.
De collecte is bestemd voor het inloophuis Casa Ana in Roemenië, waar Jorrit en Ellen Zelle werkzaam zijn. Zij sparen voor een bus om zigeunerkinderen naar school te brengen en weer op te halen. Omdat er geen collecte gehouden kan worden, kan er een gift worden overgemaakt op: NL66 RABO 0312 8068 92 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen o.v.v. ‘Casa Ana 4 april’.
De organisatie hoopt dat velen de gelegenheid nemen om samen in verbondenheid mee te zingen.

www.pgdalfsen.nl

www.kerkdienstgemist.nl

www.kerkomroep.nl

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.