Home / / Schoolhockey in Dalfsen

Schoolhockey in Dalfsen

DALFSEN – De hockeyclub Dalfsen bezoekt al sinds 2002 ieder voorjaar verschillende basisscholen. Aan de groepen 3 en 4 wordt dan globaal uitgelegd wat hockey inhoudt en de kinderen kunnen zelf aan de slag met een stick en een bal.

Dit jaar was besloten om de verschillende groepen naar het hockeyveld te laten komen. Helaas konden de meeste scholen niet deelnemen om redenen die allemaal met Covid-19 te maken hadden. Groepen van Het Avontuur en van De Spiegel waren wel aanwezig. De kinderen maakten met aandacht en plezier kennis met het hockeyspel. Eva van Aarle, Dalena van Leussen en Silke Westera hielpen mee om het geheel in goede banen te leiden.

Kinderen die graag een paar keer mee willen trainen, kunnen op dinsdagmiddag kennismaken van 17.00 – 18.00 uur op het hockeyveld aan de Gerner Es. De eerste drie keer is gratis. Mail voor aanmelding naar wbvanoudgaarden@hetnet.nl of naar technischecommissie@mhcdalfsen.nl.

Lees ook

Welkomstdienst Maranathakerk

NIEUWLEUSEN – Op zondag 16 mei is er een ‘online’ welkomstdienst vanuit de Maranathakerk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.