Home / / RTV Vechtdal is klaar voor een upgrade

RTV Vechtdal is klaar voor een upgrade

REGIO – RTV Vechtdal – voorheen Stichting lokale omroep Dalfsen, Ommen en Nieuwleusen – is toe aan een upgrade. Op dinsdag 6 april vindt de lancering van de nieuwe huisstijl plaats, ontworpen door een lokaal grafisch bureau.

RTV Vechtdal heeft het doel een professionaliseringsslag te maken en wil dit bereiken door het bouwen van een nieuwe website, een nieuw systeem voor de tv-zender en het aanbod van cursussen op diverse vakgebieden voor de vrijwilligers.
Op dit ogenblik bestaat de lokale omroep uit drie takken: de twee radiozenders Vechtdal FM en Vechtdal NL en Vechtdal TV (voorheen VechtdalLeeft). In samenwerking met het Agnieten College zet RTV Vechtdal een vierde tak op, namelijk een jongerenzender: voor en door jongeren.
In de komende maanden komt er een nieuw systeem voor de televisie, het zogenoemde narrowcasting. Met deze vooruitgang is de omroep geheel voorzien van moderne technologie. Ook wordt er geïnvesteerd in vrijwilligers. Er worden opleidingen/cursussen aangeboden ter ontwikkeling van het vak: denk aan interviewen en aan cameratraining.

RTV Vechtdal is de lokale omroep van de gemeente Dalfsen en Ommen en bestaat in totaal uit meer dan 150 vrijwilligers. De omroep is altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor de lokale journalistiek, op het gebied van audio, video en redactie. Kijk voor meer informatie op

ww.rtvvechtdal.nl

Lees ook

Rosengaerde en Saam Welzijn bundelen hun krachten

DALFSEN – Woonzorgcentrum Rosengaerde en Saam Welzijn slaan figuurlijk de handen ineen. De twee Dalfser …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.