Home / / Paragolf bij Hooge Graven Golfclub Ommen

Paragolf bij Hooge Graven Golfclub Ommen

OMMEN – Op woensdag 12 mei houdt Hooge Graven Golfclub een open dag voor sporters met een beperking. Aanmelden voor een gratis kennismakingsles kan tot uiterlijk 5 mei a.s.

Golfclub Hooge Graven Ommen is een moderne, gezellige vereniging met als motto gastvrijheid, spelplezier en saamhorigheid. Mensen met een lichamelijke beperking worden hier in de gelegenheid gesteld om de golfsport met plezier te beleven en/of te leren. In samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met hulp van de Stichting Revalidatiegolf wordt er gestart met revalidatiegolf.
Ben je een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum en kun je staan, een paar passen lopen en met een stok zwaaien? Dan is golf misschien de sport voor jou.
Hooge Graven heeft twee uitdagende golfbanen: een 9-holes kleine baan en een 18-holes grote baan. De baan ligt in het bos en is één van de mooiste banen in Oost- Nederland. Er is ruime parkeergelegenheid en het clubhuis is rolstoeltoegankelijk. De club heeft tevens meerdere golfkarren (handicarts) voor golfers met een beperking en een sta-op buggy. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen (voeg naam en telefoonnummer bij) naar: info@hoogegraven.nl of bellen naar: 0529-455999 (optie 3). Hooge Graven neemt vervolgens contact op om informatie uit te wisselen.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.