Home / / Online Sing-in

Online Sing-in

DALFSEN – Op 25 april, de zondag voor Koningsdag is er een interkerkelijke Sing-in met als onderwerp: ‘Sing for the KING’. De online viering begint om 11.00 uur.

Normaal gesproken wordt de Sing-in in de feesttent van de Oranjevereniging gehouden, maar dit jaar betreft het een ‘online’ viering. Sing for the KING wordt georganiseerd door het Platform Evangelisatie Dalfsen in samenwerking met de Oranjevereniging. Er wordt veel gezongen afgewisseld door gebed, een bijbellezing en er wordt een korte boodschap gebracht. Er zijn tevens kinderliederen gekozen, zodat ook zij naar hartelust kunnen meezingen.
De spreker dit jaar is Anne Velema uit Zwolle. Anne is docent Recht aan Hogeschool Windesheim. Hij ziet het als roeping om mensen (in de volle breedte van de kerk) aan de hand van het Woord van God te helpen groeien in het geloof.
De presentatie wordt verzorgd door Henriëtta Kuipers. De begeleidende band bestaat uit: Floris Meerveld (piano), Jan Kramer (gitaar), Gerriën Groen (basgitaar), Harm Jan Sietsma (drums), Mirjam van Gelder (zang) en Mirjam Jansen (zang). De link naar de online dienst is binnenkort te vinden op www.podiumvankerkendalfsen.nl/nieuws. Hier is ook het blad met liederen te vinden. De organisatie hoopt dat velen de gelegenheid nemen om samen in verbondenheid mee te zingen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.