Home / / Nieuw in Nieuwleusen: Vloerenspecialist Brandfloors

Nieuw in Nieuwleusen: Vloerenspecialist Brandfloors

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Nieuwleusen, is een vloerenspecialist rijker; BRANDFLOORS! Delano Brandsema heeft als jonge ondernemer, op zijn 21-ste nog geen week geleden zijn eigen winkel geopend uitkijkend op het Marktplein in Zuid Nieuwleusen aan de Burgermeester Backxlaan 8.

Voor velen bekend als het voormalige pand van de Familie Wink. Delano is de jongste zoon uit het ondernemersgezin Brandsema, waarvan moeders meer dan elf jaar SHE Fashion heeft gerund in Dalfsen. Brandfloors heeft met Delano Brandsema meerdere jaren ervaring opgedaan wat betreft de veelzijdigheid binnen de vloerenwereld. Brandfloors gaat met dit concept verder dan menig collega in de regio. Want naast de eerste kennismaking, advies, begeleiding en uw vertrouwen, als het gaat om de opdracht tot levering, zorgen zij er ook voor dat van A tot Z de klus geklaard wordt. Wat inhoudt het verwijderen van uw oude vloer, voorbereidingswerkzaamheden en natuurlijk het leggen van uw gekozen nieuwe Brandfloorsvloer door professionele vakbekwame vloerenleggers onder volledige garantie! Ook wanneer je zelf handig bent is het natuurlijk mogelijk om de vloeren te laten bezorgen en/of op te halen. Brandfloors adviseert en voert uit voor zowel particulieren als bedrijven. In elke prijsklasse en voor ieder budget.
De diversiteit aan laminaat, Click PVC en lijm PVC ziet u meer dan terug op de website www.brandfloors.nl en in de showroom natuurlijk. Kortom totaal-ontzorgen staat bij Brandfloors heel hoog in het vaandel! Met het overzichtelijke vloerenpakket fysiek in de winkel, maar ook overzichtelijk op de site en natuurlijk met de daarbij behorende scherpe prijzen zijn de basis voor u om uw vloer, naast het persoonlijke advies, ook zelf samen te stellen. En heeft u vloerverwarming? Geen probleem. Ook hier zijn prachtige onder- en vloeren voor te vinden. Kortom in een oogopslag ziet u de prijs van uw gekozen vloer. Brandfloors vindt het heel belangrijk om te weten wat de situatie ter plekke is waar uw vloer gelegd wordt. “Vandaar dat wij vooraf de gewenste ruimte vrijblijvend kunnen opmeten en de ondervloer komen controleren alvorens wij de vloer komen plaatsen, Dat zijn de bekende puntjes op de i toch?”, aldus Delano Brandsema. De winkel is gevestigd aan de Burgemeester Backxlaan 8. Niet moeilijk te vinden als zij u vertellen dat ze midden in het centrum van Nieuwleusen zitten! Benieuwd wat Brandfloors voor u kan betekenen?

Lees ook

Dauwtrappen in het Vechtdal

REGIO – Op Hemelvaartsdag is het traditie om voor dag en dauw op te staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.