Merelstraat knipoogt ludiek naar Covid-19 en Koningsdag

OMMEN – Koningsdag en daarvoor Koninginnedag werd tot vorig jaar groots gevierd in Ommen. De aubade, een popfestival en allerlei activiteiten op het feestterrein aan de Koesteeg. En niet te vergeten de optocht met praalwagens door versierde straten. Alle bezigheden werden vorig jaar afgelast vanwege het heersende coronavirus. Heden ten dage, een dik jaar verder zijn we nog steeds niet van deze ellende af. Toch zal menig voorbijganger vreemd hebben opgekeken bij het inslaan van de Merelstraat in woonwijk de Dante. Hè, wordt
er toch feestelijk stilgestaan bij Koningsdag? Worden de straten toch versierd? Maar hé, deze straat ligt helemaal niet op de route van de optocht. Een nadere blik leert dat de bewoners met spandoeken, panelen met spreuken en vlaggetjes verwijzen naar alle ellende die het onzalige virus veroorzaakt. Een leuke en ludieke actie van de bewoners van deze straat.

Tekst/Foto: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.